14 maj 2014

COCONUT PANCAKES, HEALTHY STYLE!

Igår vart det lite för mycket kolhydrater för min del då min man gjorde sin rosmarin potatis, så gott och jag kunde inte sluta äta. Då passar det bra med dessa glutenfria kokospannkakor idag, super goda och nyttiga framför allt. Jag har alltid massa honung på mina men det går ju och utesluta för ännu nyttigare känsla. Passar bra till både frukost eller lunch som för mig.



Recept 1 person
2 ägg
1/2 banan
2 msk kokosmjöl
en skvätt mjölk
1 uns vaniljpulver
kanel efter smak

Mosa 1 halv banan tills klumpfritt, vispa i 2 ägg, kokosmjöl, kanel, 
vaniljpulver och en skvätt mjölk till en bra smet. 
Värm en stekpanna och pensla ut olja i pannan, klicka ut smet till små plättar. 
Stek på medelvärme, vänd och stek på andra sidan. 
Toppa med resterande banan, eller bär. Ringla över honung och strössla över kakao.
Njut av dina nyttiga pannkakor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar